Националният съвет на БСП ще проведе заседание, за да обсъди реакцията

...
Националният съвет на БСП ще проведе заседание, за да обсъди реакцията
Коментари Харесай

БСП обсъжда сваленото доверие от общинските съветници на партията в СОС

Националният съвет на БСП ще организира съвещание, с цел да разиска реакцията на партията към общинските съветници на в СОС.

Ръководството на партията разгласи, че смъква политическо доверие от общинските си съветници в София и ще им бъдат наложени партийни санкции.

Съветниците от поддържаха кандидатурата на " Продължаваме промяната-Демократична България " и " Спаси София " Цветомир Петров за ръководител на СОС, вместо да повдигнат и поддържат собствен претендент, както бе спуснато от партията. Причина за сваленото доверие от страна на управлението на партията бе, че подкрепилите новия ръководител на СОС към този момент " не съставляват партията ".

От " Позитано " 20 обявиха, че изрично се разграничават от дейностите на общинските си съветници, които поддържаха тази кандидатура.

След реакцията на управлението на, множество районни организации в столицата разпространиха заявления, в които обявиха, че не одобряват свалянето на политическо доверие от общинските съветници от страна на Изпълнителното бюро, и показват безапелационната си поддръжка за представителите на локална коалиция " за България " в Столична общината, както и на управлението на Градския съвет на в София. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР